3 weken voor AGR, over vooruit kijken en gelletjes

Nog 3 weken te gaan, afgelopen week heb ik niet zoveel gefietst als ik graag gewild had. Drukte op het werk betekende niet op de fiets heen en terug, wat al snel 2,5 uur aan werktijd kost. En in het weekend korter gefietst dan gepland. Het weer werkt ook niet mee deze dagen. Veel regen, veel wind. Zat vandaag nog Gent Wevelgem te kijken waar wielrenners gewoon van de fiets werden geblazen. Onstuimig maart…..

Wat ik dan wel heb gedaan? Anderhalf uur op de mountainbike. Lekker door de duinen tussen de Schotse Hooglanders en de wilde paarden door. Blijft genieten! Was samen met een vriend van me. Een sportieve jongen die moeite had om bij te blijven. Ik ben in conditie! Verder mannen van middelbare leeftijd vloekend langs me gehad omdat ik niet voor me zou kijken. Jongens……..
20150329_092340
Nu nog de laatste duurkilometers maken. Moet deze week beter lukken.

Vrijdag ook alvast de laatste Isostar voeding gekocht. Een grote pot poeder voor de isotone dorstlessing, twee pakken gelletjes en een stuk of vier repen met genoeg calorieën voor drie dagen stuiteren als je wilt. Daaraan zal het in ieder geval niet liggen! De kunst is wel om het ook allemaal op te eten tijdens de rit. Ik heb gemerkt dat dat toch wel discipline vergt. Iedere drie kwartier iets eten voorkomt hongerklop. Belangrijk!

Verder het parcours alvast bekeken. Na de eerste twee heuvels is het redelijk vlak. Het venijn zit hem (zoals zo vaak) in de staart. Het komt nu snel dichterbij. Zin in!

Keep you posted

image003

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>