Maandelijks archief: januari 2015

Benefietdiners 20 + 21 januari 2015 La Vida

We zijn nog aan het bijkomen van de benefietdiners van vorige week voor Stichting Jaimie bij La Vida in Heerhugowaard.
Wat een onwijs geslaagde avonden waren dat! Wij hebben echt super genoten!!!

DSC_5220
Hartverwarmende reacties gehad, donaties, gezelligheid, overheerlijk eten, echt super.

Ons eerste doel is bereikt! Curacou…
Inmiddels zijn we ook al verder gaan kijken wat ons volgende doel gaat worden. En wat ons volgende “project” gaat worden. Hier binnenkort meer over.

Dat we kunnen kijken naar het volgende doel is mede mogelijk gemaakt door de benefietdiners, maar ook vooral door alle donaties die we hebben mogen ontvangen!! uit bekende, maar ook uit onbekende hoek. Geweldig!!!!

DSC_5313

Namens ons allen, maar vooral namens Jaimie, super bedankt hiervoor!!

Onderaan de blog nog wat impressies van de avond bij La Vida!!

Liefs!!

DSC_5298DSC_5295DSC_5276DSC_5228DSC_5210DSC_5209DSC_5214DSC_5236

Donatie bussen

FullSizeRender

Vanaf deze week hebben wij bij fietsenhandelaar Theo Schilder in Alkmaar donatie bussen neer mogen zetten voor Stichting Jaimie. Met folders erbij.
Wat een onwijs mooi gebaar!!
Ondertussen zijn we hard bezig om elders ook donatie bussen neer te mogen zetten om zo nog meer geld in te kunnen zamelen voor Stichting Jaimie.

Ook liggen er op diverse plekken folders van Stichting Jaimie om zo ook de “onbekenden” te bereiken en de horizon te verbreden.

Mocht je zelf nog ideeën hebben of weet je waar we deze neer mogen zetten laat het ons dan weten via info@stichtingjaimie.nl (of op een andere manier).

Het is en blijft geweldig om te zien hoe betrokken mensen zijn voor het welzijn van Jaimie en wat men wil doen om hem en ons te helpen.

Liefs van ons weer :)

IMG_5203

Operatie Jaimie

Hier een kleine update omtrent Jaimie.

Bij sommige wellicht bekend, bij sommige niet… Jaimie is vorige week maandag, 29 december, geopereerd aan zijn heupjes. Doordat hij zijn beentjes niet optimaal belast dreigde zijn heupkop uit zijn heupkom te schieten. Er is nu een pees (aan beide kanten) in zijn beentje doorgehaald en de spier die over zijn heupkop loopt is ingekeept zodat de spanning is afgenomen. Hierdoor hoopt men dat de kop weer terug in de kom gaat.
Daarnaast hebben ze botox in zijn hamstrings gespoten zodat hij zijn bovenbeentjes optimaal kan ontspannen.

De operatie is goed verlopen, we zijn in totaal 2 nachtjes in het ziekenhuis gebleven zodat de pijnstilling goed onder controle was. Jaimie heeft zich super goed gedragen, stoer humpie!! Het gaat hartstikke goed met hem. Hij zit nu als een echte vent, wijdbeens :)

Hij heeft nu 2 weken “rust” gehad om te herstellen. Vanaf volgende week gaan we intensief therapieën met hem zodat de operatie niet voor niks is geweest. We hopen dat hij hierdoor sterkere spieren gaat krijgen rondom zijn heupen en vooral dat zijn kop goed vormt in de kom.

Liefs van ons