Operatie Jaimie

Hier een kleine update omtrent Jaimie.

Bij sommige wellicht bekend, bij sommige niet… Jaimie is vorige week maandag, 29 december, geopereerd aan zijn heupjes. Doordat hij zijn beentjes niet optimaal belast dreigde zijn heupkop uit zijn heupkom te schieten. Er is nu een pees (aan beide kanten) in zijn beentje doorgehaald en de spier die over zijn heupkop loopt is ingekeept zodat de spanning is afgenomen. Hierdoor hoopt men dat de kop weer terug in de kom gaat.
Daarnaast hebben ze botox in zijn hamstrings gespoten zodat hij zijn bovenbeentjes optimaal kan ontspannen.

De operatie is goed verlopen, we zijn in totaal 2 nachtjes in het ziekenhuis gebleven zodat de pijnstilling goed onder controle was. Jaimie heeft zich super goed gedragen, stoer humpie!! Het gaat hartstikke goed met hem. Hij zit nu als een echte vent, wijdbeens :)

Hij heeft nu 2 weken “rust” gehad om te herstellen. Vanaf volgende week gaan we intensief therapieën met hem zodat de operatie niet voor niks is geweest. We hopen dat hij hierdoor sterkere spieren gaat krijgen rondom zijn heupen en vooral dat zijn kop goed vormt in de kom.

Liefs van ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>