Welkom!

Op dit blog zullen we regelmatig nieuwtjes plaatsen rondom Stichting Jaimie. Je kunt hier ook een reactie achterlaten, dus ga gerust je gang!

04-12-2014

Gister hebben we een mailing verstuurd om de site in de lucht te laten gaan. Ook Facebook en Twitter zijn geactiveerd. En jeetje wat veel reacties hebben wij al mogen ontvangen. Echt super gaaf!!! En super lief!!!
Ook veel reacties over donaties. Omdat de rekening nog in aanvraag is hebben we besloten om een tijdelijk rekeningnummer ter beschikking te stellen voor donaties. Het rekening nummer staat onder het kopje ” Hoe kan je Jaimie helpen”.
Onwijs bedankt al voor alle reacties/acties. Lieve groet van ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>